28 de gen. 2014

coixins per les cadires

Fina Badia és sempre una inspiració i aquesta vegada han estat els coixins de les cadires....







He fet servir trapillo molt gruixut i he treballat amb un 12, un consell, quant menys elàstic sigui el trapillo millor, perquè volem que ens quedi totalment pla. Si el trapillo és molt gruixut fareu servir més d'un cabdell de trapillo, una mica més i si és més fi amb un cabdell en tindreu prou per fer un com el meu.
Fem un anell màgic de 16 punts baixos i tanquem amb punt nan, fem 3 cadenetes, sempre treballarem agafant la cadeneta de darrera (això és important perquè ens permet que quedi més pla) i dos punts alts, al següent fem 2 punts alts dos cadenetes i dos punts alts (tot al mateix punt) això serà la primera cantonada i fem 3 punts alts als següents tres punts i tornem a fer una cantonada, és a dir, al mateix punt 2 alts, dos cadenetes, dos alts i fem 3 punts alts i una cantonada, tres punts alts i l'última cantonada i tanquem volta fent un punt nan a la primera cadena del primer punt alt que hem fet després de les tres cadenetes de l'inici, tancant així ja veureu que queda molt millor.
A partir d'aquí sempre són iguales les voltes:
Recordeu que sempre farem els punts a la cadeneta de darrera.
Comencem sempre amb tres cadenetes, 1 punt alt a cada punt de la volta anterior fins arribar a les dues cadenetes  i agafarem només la part de darrera, on farem dos punts alts a la primera dos cadenetes a l'aire i a la següent farem dos punts alts més i tornem a fer un punt alt a cada punt de la volta anterior fins arribar a les dues cadenetes on repetirem sempre el mateix que hem fet a la primera. Cada volta augmentareu 16 punts alts i cada volta la tancarem amb punt nan a la primera cadena del primer punt alt.
Així hem de fer fins arribar a la mida que necessitem, per rematar jo he fet punt nan a totes les cadenetes per la part de darrera i quan arribem a les dues cadenetes de les cantonades, perquè no perdi la forma quadrada, farem una cadeneta a l'aire entre les dues cadenetes.
Espero que us serveixi i us animeu a fer-lo, queden molt macos i també es poden fer pels bancs de fusta, el que jo no en tinc......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada